Taraftar farkını gösterdi

Kendilerine ayrılan yeri dolduran yeşil beyaz sevdalılarından maça giremeyenlerde oldu.

Taraftar farkını gösterdi

Bursasporlu taraftarlar Karabükspor deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. 

Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadı’ndaki maça büyük ilgi gösteren yeşil beyazlı taraftarlar kendilerine ayrılan 700 kişilik bölümü tamamen doldurdu. Bazı taraftarların ise maça giremedikleri gözlendi. Taraftarlar, 90 dakika boyunca takımlarına büyük destek verirken, 3-2’lik mağlubiyet üzüntüyle karşılandı. 

Nerede deplasman orada Recep Altepe

Bursaspor’u hiç maçında yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karabük’te de geleneği sürdürdü. 

Maç günü Karabük’e gelen Altepe, 90 dakika sonunda oldukça üzgündü. Maç sonrası Olay TV’nin canlı yayınına katılan Başkan Altepe, “Rahat kazanacağımız maçı mağlubiyetle bitirdik. Şamil çok gereksiz bir kart gördü. Serdar Aziz’in yokluğunu hissettik. Yedek kulübemizin etkisizliğinin sıkıntısını yaşadık. Traore girdi, olumsuz işler yaptı. Karabükspor sert oynadı. Zaten bu şekilde Bursaspor’u yıldırmaya çalışıyorlar” dedi. 

Beşiktaşlı çıldırttı

Bursasporlu taraftarlara ayrılan bölüme yakın bir yerde Karabüksporluların tribününde oturan Beşiktaş formalı bir kişi ortamı gerdi. 

Karabükspor’un attığı golden sonra yeşil beyazlı tribünlere formasını gösteren taraftarlara, yeşil beyaz sevdalıları büyük tepki gösterdi. 

Güneş’in zorunlu değişikliği

Serdar Aziz’in yerine Ethem, Ozan Tufan’ın bölgesinde ise Şamil forma buldu.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in cezalı olan Ozan Tufan, Serdar Aziz ve Bekir Yılmaz’ın yokluğunda kime forma vereceği hafta arasında tartışma konusu olmuştu. Deneyimli teknik adam geçen sezondan Süper Lig tecrübesi bulunan Ethem Ercan Pülgir’i stoperde oynatırken, Ozan Tufan’ın yerinde ise Şamil Çinaz’a şans verdi. Bu arada Yasin Pehlivan uzun zaman sonra 18 kişilik kadroda kendine yer buldu. 

Sen misin Civelli’ye hareket yapan!

Karşılaşmanın ilk yarısının bitiş düdüğünün ardından ilginç bir an yaşandı. Renato Civelli tribünden kendisine hareket yapan Karabükspor’lu bir taraftara ‘gel buraya gel’ deyince araya polis girdi. Arjantinli stoperi, takım arkadaşları sakinleştirdi.

Josue Trabzonspor maçında sahada

Bursaspor’un Portekizli oyuncusu Filipe Josue dün gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düştü. İlk resmi maçta yani çarşamba günü oynanacak Karagümrük kupa randevusunda cezasını çekecek olan 24 yaşındaki oyuncu Trabzonspor karşılaşmasında takımındaki yerini alacak. Josue bu karşılaşma öncesi ceza sınırında yer alıyordu.

Anadolu’nun en iyi takımını yendik

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi. 

Bursaspor’u yenmenin önemli olduğunu ifade eden Kafkas, “Bursaspor, Anadolu’nun en güçlü takımı. Böyle bir rakibe karşı alınan 3 puan bizim için çok önemli. İleriki haftalara daha bir ümitle bakıyoruz. İstikrar yakalamak istiyoruz” diye konuştu.

Şener’in ayakkabısı yırtıldı

Bursaspor’un K.Karabükspor ile oynadığı karşılaşmada sertliklerden Şener Özbayraklı da nasibini aldı. Yıldız oyuncu daha maçın başında ayak bileğine darbe alarak acı içinde yerde kaldı. Ayakkabı delinen Şener saha kenarına gelerek kramponlarını değiştirdi.

Turgay’ı tribüne çağırdılar

Bursaspor’un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Turgay Bahadır’ı yeşil beyazlı taraftarlar unutmadı. Maçın devre arasında saha içinde olan Turgay’ı tribünlere çağıran yeşil beyazlılar golcü oyuncuyu bağrına bastı.

Musa çıldırdı

Bursaspor’dan geçtiğimiz sezon gönderilen Musa çağıran dünkü maçtaki hareketleriyle dikkat çekti. Maç öncesi yaptığı açıklamalarla ortamı geren Musa, karşılaşma esnasında yeşil beyazlı oyunculara sert müdahaleler de bulunurken, yedek kulübesinde de abartılı sevinçleriyle dikkat çekti.

Kaçak izlediler

Kardemir Karabükspor-Bursaspor maçını stadın dışına yeni yapılan bir binadan kaçak izleyenler oldu. Balkonlardan karşılaşmayı takip eden Karabüklüler ortaya ilgiç görüntü çıkardı.

Formayı öptü çıktı

Filipe Josue K.Karabükspor karşılaşmasında ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartın ardından rakip taraftarların hedefi oldu. Yıldız oyuncu soyunma odasına giderken formasındaki armayı öperek sahayı terk etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X