Taraftar her yerde

Bursaspor’u Avusturya’da 10 yeşil beyaz sevdalısı karşıladı.

Taraftar her yerde

Dün akşam saatlerinde Avusturya’ya varan Bursaspor’u Sarzburg havaalanında yeşil beyazlı taraftarlar karşıladı. 10 kadar yeşil beyaz sevdalısı futbolculara ve teknik heyete büyük sevgi gösterisinde bulundu. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, taraftarlara kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

 

Gençler çok heyecanlı

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun gözdelerinden Kubilay Kanatsızkuş ve kaleci Muhammed Şengezer, Avusturya kampının yıldızlarından olmaya aday. Her iki genç isim de A takımda kendisine yer bulmak istiyor. 

Kafile başkanı Yüksel Çolak

Bursaspor’un, Avuturya kampındaki kafile başkanlığını futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Yüksel Çolak yapıyor. Kamp boyunca takımla birlikte kalacak olan Çolak’a ilerleyen süreçte diğer yöneticiler de eşlik edecek. 

Pasaport krizi

Bursaspor’da dün Atatürk Havaalanında kötü bir sürpriz yaşandı. Yeşil beyazlı takımın genç kalecilerinden Ataberk Dadakdeniz ve fizyoterapist İlker Arıbaş, yeşil pasaportta yaşadıkları sorundan dolayı Avusturya’ya gelemedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X