Taraftar isyanda

Başkent’te alınan yenilgi sonrasında yeşil beyazlılarda hedefte teknik ekip var.

Taraftar isyanda

Keçiörengücü karşısında alınan yenilgi Bursaspor’da herkesi çileden çıkartırken, taraftarın hedefinde futbolcu ve teknik ekip vardı.

Sezona “Yeniden Zirveye” sloganıyla başlayan, pandemi sonrasında ise “İstiyoruz Şampiyonluğu” diyerek camiayı bütünleştirmeye çalışan yeşil beyazlılarda Başkent’te alınan beklenmedik yenilgi sabırları taşırdı. Aktepe Stadı’nda sergilenen futbol ve alınan sonuç sonrasında yeşil beyazlı taraftar özellikle İbrahim Üzülmez’e büyük tepki gösterdiler. Yeşil beyazlılar, sosyal medya hesaplarından Üzülmez’i istifaya çağırdılar.

İSTİFAYA ÇAĞIRDILAR

Taraftarlar sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları açıklamalarda camianın kalan 6 maçı final havasında gördüğü ancak teknik ekibin ve oyuncuların bu durumdan oldukça uzak bir görüntü sergiledikleri ifade edildi. Bursasporlu taraftarlar pandemi sürecinde sakat oyuncuların iyileşmiş olması nedeniyle Keçiörengücü maçına tam kadro çıkıldığı belirtilirken, maç boyunca isteksiz gözüken oyunculara müdahale etmemesi nedeniyle Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ve Sportif Direktör Selçuk Erdoğan’ı istifaya çağırdılar.

Taraftarın çağrısı Selçuk Erdoğan’ın istifasıyla karşılık bulurken, İbrahim Üzülmez ile de yolların ayrılması kararı çıktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X