Taraftar mali kongre istiyor

Bursaspor taraftar grubu Teksas düzenlediği basın toplantısında yönetimden 10-15 gün içinde bir mali kongre talep etti.

Taraftar mali kongre istiyor

TOLGA ÖZTAŞ

 

Bursaspor’un en etkili taraftar gruplarından biri olan Teksas dün Tarihi Merinos Tren İstasyonu’nda kahvaltı basın toplantısı düzenledi. Yeşil beyazlı taraftarlar yaptıkları açıklamada, “Bursasporumuz ceza alıyor ama şehirde kimsenin sesi çıkmıyor. Biz neden ceza aldık? Neden Avrupa’ya gidemeyeceğiz? Birileri bunu çıksın açıklasın. Tüm şehir olarak bu cezalara tepki gösterelim. Biz bir olmalıyız ki Bursasporumuz yıkılmasın. Güçlü bir şekilde ayakta dursun” diye konuştular.

KULÜBÜN DURUMU NASIL?

Yönetimden mali kongre talebinde de bulunan taraftarlar, “Biz Avrupa’dan bir men cezası alıyoruz. Takım gerçekten zor günler yaşıyor. Ama bu borcu kim yapmış? Biz kimin yüzünden Avrupa’ya gidemiyoruz? Erkan Körüstan mı? Recep Bölükbaşı mı? Yoksa bir önceki yönetim mi? Şu anki başkanımız bir mali kongre düzenlesin bunlar açıklansın. Ayrıca bizde görelim kulübün durumu nasıl?” diye görüş belirttiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X