Taraftar Timsah Arena’yı sevdi

Tüm eksikliklere rağmen iki lig karşılaşmasında tribünlerde toplam 40 bin 516 kişi vardı. Diğer Spor Toto Süper Lig maçlarına bakıldığı vakit açılmadan önce ‘Acaba dolar mı?’ denilen yeni stadyumda rakam hiç de fena değil. 22.haftadaki Fenerbahçe karşılaş

Taraftar Timsah Arena’yı sevdi

Bursaspor yeni stadyumu Timsah Arena’ya yavaş yavaş alışıyor. 17 Ocak’taki Trabzonspor maçıyla kapıları açan yeni mabette yeşil beyazlılar, ligde iki karşılaşmaya çıktı. 

İlk 90 dakikada Trabzonspor’u müthiş bir maç sonrası 4-2 mağlup eden Timsah, ikinci sınavında ise Başakşehir ile 3-3 berabere kaldı. Peki, açılmadan önce ‘acaba dolar mı?’ denilen Timsah Arena’da bu karşılaşmaları kaç taraftar izledi?.  

40’BİNİ BULDUK

Trabzonspor sınavında tribünlerde tam 24 bin 34 taraftar vardı. Güney kale arkası ve maraton tribünün hemen hemen dolduğu karşılaşmada kuzel kale arkasında ise boşluklar vardı. Büyük bir çekişmeye sahne olan ve hakem Hüseyin Göçek’in kararlarıyla damga vurduğu BaşakŞehir karşılaşmasını ise 16 bin 482 taraftar izledi. Stadyumda tüm eksiklere rağmen iki maçın toplamı 40 bin 516 oldu. Bu rakamlar diğer Spor Toto Süper Lig karşılaşmalarına bakıldığı vakit hiç de fena bir rakam değil. 

KARTAL GERİDE KALDI

Şampiyonluğa giden lider Beşiktaş Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda Gaziantepspor’u ağırladı ve tribünlerde 15 bin 31 taraftar vardı. Akhisar Belediye, Trabzonspor randevusunu sadece 2 bin 854 kişi izlerken, Galatasaray’ın evindeki Konyaspor maçında ise 16 bin 698 taraftar tribünlerdeydi. Antalyaspor-Fenerbahçe maçında ise 21 bin 735 biletleri izleyici maçı takip etti. Timsah Arena’da tribünlerin 22.haftadaki Fenerbahçe maçında tamamen dolması bekleniyor. 

İŞTE 20.HAFTA TARAFTAR RAPORU

Bursaspor-Başakşehir (16 bin 482)

Osmanlıspor-Sivasspor (3 bin 242) 

Antalyaspor-Fenerbahçe (21 bin 735)

Kayserispor-Mersin İY (2 bin 150)

Galatasaray-Konyaspor (16 bin 698)

Çaykur Rizespor-Eskişehirspor (2 bin 132)

Akhisar Bld-Trabzonspor (2 bin 854)

Beşiktaş-Gaziantepspor (15 bin 31) 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X