`Taraftar tribünleri doldurmalı`

Bursaspor`un Balıkesirspor’u deplasmanda 5-0 yendiği karşılaşmayı izleyenler arasında bulunan Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, taraftarlara seslendi, `Sivasspor maçında tribünler artık dolmalı` dedi.

`Taraftar tribünleri doldurmalı`
KARALOĞLU: BURSASPOR ÜST DÜZEY FUTBOL OYNADI
 
Vali Münir Karaoğlu, maçtan sonra 2 komşu kentin mücadelesinin izlendiğini vurgularken şunları söyledi:
 
“Bizim açımızdan gerçekten rahat bir mücadele oldu. Bursaspor oynadığı üst düzey futbolun karşılığını 5-0’lık skorla aldı. Bu galibiyet için futbolcuları, teknik kadroyu, yönetim kurulunu ve takımlarını 90 dakika boyunca destekleyen taraftarlarımızı kutluyorum. Bursaspor iyi yolda. Kazanılan 10 puanın 9’u deplasmanda alındı. İç saha şaha şanssızlıkları olmasaydı bu takım bugün liderdi. Bu takıma sahip çıkmak lazım. Artık Bursaspor taraftarı bahaneleri sığdırmayıp Sivasspor maçında tribünleri doldursun.”
 
RECEP ALTEPE: BELLUSCHİ’NİN GOLÜ RAKİBİ ÇÖKERTTİ
 
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe ise hafta içinde bel fıtığı ameliyatı olan teknik direktör Şenol Güneş’e “geçmiş olsun” temennisinde bulunurken şöyle konuştu:
 
“Bursaspor, bugün kentin yeni logosunun reklamıyla sahada mücadele etti ve güzel bir galibiyet aldı. Bu Bursaspor’un üst sıralara oynayacağı gösterecek bir kırılma noktasıydı. Takım olarak 4 deplasmana çıktık 3 galibiyet aldık. Böylece ligde deplasmanda en çok puan puan alan takım da biz olduk. Belluschi’nin özellikle 4’üncü dakikada attığı gol harikaydı. Rakibi adeta çökertti. Bu golle Balıkesirspor, erkenden oyundan düştü. Rahat galibiyet aldık. Tüm takımımızı sporcuları herkesi kutluyorum. Şu takım 1-2 düzeltme ile zirveye oynayabilir. Bunları değerlendirip zirveye oynayacak takım yapmalıyız. Buna ulaşacağımıza inanıyorum. Tekrar Bursa için 2010 ruhu yakalayalım. Ve taraftarlarımız artık tribünleri doldursun.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X