Taraftardan büyük destek

Bursasporlu taraftarlar dün de takımlarına yalnız bırakmadı.

Taraftardan büyük destek

Gerek Bursa’dan, gerekse Karadeniz’deki ille öğrenim gören taraftarlar yeşil beyazlı takımı bağrına basarken, yaptıkları tezahüratlarla yine farklarını ortaya koydular. Toplam 4 bin 132 biletli seyircinin yer aldığı maça ev sahibi takım taraftarları ise fazla ilgi göstermedi. Rize Stadı’nda büyük boşluklar olması dikkat çekti.

Vefasızlar burada dimdik ayakta

Karşılaşmanın son dakikalarında Bursasporlu taraftarlar “Vefasızlar burada dimdik ayakta” şeklinde tezahürat yaptı. Alınan galibiyetten dolayı oldukça mutlu olan yeşil beyaz sevdalıları, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’a ince bir mesaj göndermiş oldu. Bilindiği gibi Teknik Direktör Sağlam, Eskişehirspor maçında kendisine gösterilen tepki nedeniyle “Bu kadar vefasızlık olmaz” şeklinde bir cümle kullanmıştı.

2 gün izin

Rize’den 3 puanla dönen Bursaspor’da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, milli maçlar nedeniyle takıma 2 gün izin verdi. Bilindiği gibi deneyimli teknik adam daha önce Milli arada futbolculara 3 gün izin vermiş ve bu büyük tepki çekmişti. Yeşil beyazlılar, çarşamba günü tesislerde toplanacak.

Galibiyet başkana

Bursasporlu futbolcular dün alınan 3 puanı doğum günü olan Başkan Recep Bölükbaşı’na hediye etti. Soyunma odasında doğum günü kutlanan Bölükbaşı, alınan 3 puandan dolayı oyuncularına teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X