‘Taraftarı tribüne çekecek bir golcü alacağız’

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, takıma katılacak forvetin ipuçlarını OLAY SPOR’a verdi. ‘Yaşıyla, taraftara vereceği pozitif enerjiyle iyi bir ismi kadromuza katacağız’ diyen genç çalıştırıcı, ‘Bu transfer herkesin içine sinecek. Ekonomik durumu bu bölge

‘Taraftarı tribüne çekecek bir golcü alacağız’

BEYTULLAH SÜAT

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, OLAY Spor’a transferle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İlk olarak kadroya dahil olan isimler için yorum yapan Sağlam ‘Transfer için çalışıyoruz. Daha işimiz bitmedi. Erdem Özgenç ve Sedat Berisha ile bizden önce anlaşılmış. İnşallah faydalı olurlar. Tomas Sivok ve Mert Günok kadromuzda görmek istediğimiz isimlerdi. İkisi de çok yerinde ve nokta transfer diyebiliriz’ dedi. 

4 KALECİ DE ÇOK İYİ

Mert’in kadroya katılmasından sonra Bursaspor’un uzun yıllar kaleci sıkıntısı yaşamayacağını ifade eden başarılı teknik adam ‘Gerek Harun Tekin gerekse Mert Günok Milli takımda forma giyen isimler. Okan Koçuk ve Muhammet Şengezer’de alt milli takımlarda oynuyor. 4 tane çok iyi kalecimiz var. Bu rekabet kulübümüze  yarayacak. Bursaspor’un uzun yıllar kaleci sıkıntısı yaşayacağını düşünmüyorum’ diye konuştu. 

BELFODİL’LE GÖRÜŞTÜK

Camia tarafından merak edilen forvet transferi için de konuşan Sağlam ‘Belfodil’le görüştük. Ancak o bölgeye isim bir futbolcu düşünüyoruz. Taraftarı tribüne çekebilecek bir oyuncu olmalı. Bonservisi elinde olan futbolcuları bugüne kadar kadromuza kattık fakat ekonomik durumu forvete harcayacağız. İyi bir forvet iyi bir golcü alacağız. Bu herkesin içine sinecek. Yaşıyla, taraftara vereceği pozitif enerjiyle iyi bir ismi takıma kazandıracağız’ şeklinde konuştu. 

MARCO MATIAS FORVET DEĞİL KANAT OYUNCUSU!

Geçtiğimiz sezon Portekiz’de Nacional formasıyla 42 maçta 21 gol atan ve prensip anlaşmasına varılan Marco Matias’ın yetenekli bir isim olduğunu belirten Sağlam ‘Takip ettiğimiz bir futbolcuydu. Ancak kendisi santrafor değil, kenar oyuncusu. Ondan kanatlarda faydalanacağız’ dedi. 

‘ENES ADINA ÇOK SEVİNDİM’

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Manchester City’e transferi gerçekleşme aşamasında olan Enes Ünal’ın iyi bir takıma gittiğini söyledi. Sağlam ‘Bu transfer gerek Bursaspor gerekse Enes’in geleceği açısından çok önemli bir olay. Burada beklentiler ondan çok farklı oldu. Bu baskıda yoruldu. Daha 18’ine yeni girmiş bir isim için bunlar kolay değil. İnanıyorum ki, orada çok çalışarak iyi yerlere gelecek. Ben hem onun adına, hem de kulübümüz adına çok sevindim’ diye konuştu. 

‘AYDIN VE OZAN İPEK BİZİMLE OLACAK’

Geçtiğimiz sezonlarda beklentilerin oldukça altında kalan Aydın Karabulut ve Ozan İpek’in takımda kalacağını ifade eden Sağlam ‘Ozan İpek’le konuştum. Aydın’a da haber gönderdim. Geçmişten dersler çıkarmaları gerekiyor. Sorumluluk almalarını bekliyorum. Kadromuzda olacaklar. İkisi de yetenekli ve bize çok şeyler katabilecek isimler. Bizimle devam etmelerini istiyorum’ dedi. 

BELLUSCHI’DE SIKINTI YOK

Genç çalıştırıcı, takımdan ayrılmak istediği iddia edilen Fernando Belluschi’nin Bursaspor’da devam edeceğini açıkladı. Arjantinli yıldızla ilgili bir sıkıntı olmadığını belirten Sağlam ‘Belluschi çok önemli bir futbolcu. Gerek karakteriyle gerek performansıyla Bursaspor’a çokşeyler verdi. Yeni sezonda bizimle devam edecek. Kendisini ikna ettik’ dedi. 

‘OYUNCU SATMAK İSTEMİYORUZ’

Oyuncuları hakkında çıkan transfer haberlerine de değinen Ertuğrul Sağlam ‘Volkan Şen, Serdar Aziz ve Ozan Tufan’la ilgili çok şeyler yazılıp çiziliyor. Biz gözde oyuncularımızı kaybetmek istemiyoruz. Çok cazip bir şey olursa değerlendirilir fakat düşüncemiz bu futbolcularımızın Bursaspor’da devam etmesi yönünde’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X