Taraftarın inancı tam!

Yeşil beyaz sevdalıları, Bursaspor’un sezonu zirvede bitireceğine inanıyor.

Taraftarın inancı tam!

Bursaspor taraftarı, BB Erzurum yenilgisine rağmen yeşil beyazlı takımın Süper Lig’e yükseleceğina dair inancı tam. Karşılaşmayla ilgili görüşlerini belirten taraftarlar, “Özellikle de İbrahim Hoca ve futbolcuların perşembe akşamki Altay maçında her zamankinden çok daha fazla desteğe ihtiyacı var. İnanmış bir şehrin neleri başardığını yakın geçmişte herkes biliyor. Son top, son düdüğe kadar desteğe devam. Yeniden zirveye Bursaspor” paylaşımında bulundular.

ŞOV BAŞLIYOR

TFF 1.Lig’de her takımın puan kaybetme potansiyeli bulunduğuna dikkat çeken taraftarlar, “Kazanacağız, kaybedeceğiz. Ama şöyle 1 maçla oyuncu bitirme hastalığından vazgeçelim. Sedat son pozisyonda yere düştü diye hedef tahtasına koymayalım. Kalan 11 haftada tüm oyunculara ihtiyacımız var. Öyleydi, böyleydi diye enerjiyi düşürüp sinerjiyi yok etmenin anlamı yok. Bu maçın elbette telafisi var. Şimdi perşembe akşamı Altay ile sezon sonuna kadar sürecek şov başlayacak. Çok değil 4-5 hafta sonra liderliğe yükselir ve bir daha bırakmayız” dediler.

BÖYLE SEVGİ YOK

Erzurum yolunda kaza geçiren taraftarın maça gidip takımı desteklemesini de alkışlayan yeşil beyaz sevdalıları, “Deplasmana gidiyorsun, otobüsün takla atmış zar zor içinden çıkmışsın fakat aklında hala Bursaspor var. Elini yüzünü yıkayıp şoku atlatıp maça gidip 90 dakika destekliyorsun. Takım mağlup oluyor ‘olsun, canları sağolsun’ diyorsun. Nerede gördünüz böyle sevgiyi. Adamlar karda kışta 25 saatlik yola gidiyor, kaza yapıyor ama yine o maça gidiyor. Sen oturduğun yerden takıma kızamazsın. Perşembe günü maça gelmelisin” diye görüş belirttiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X