Taraftarın istediği oldu

Adanaspor mağlubiyeti sonrası tribünler hep bir ağızdan Hamza Hamzaoğlu’nu istifaya davet etmişti.

Taraftarın istediği oldu

Süper Lig’in 18.haftasında Adanaspor’a tek golle boyun eğen Bursaspor’da taraftarların hedefinde gerek yönetim gerekse Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu vardı. Tribünlerdeki 9 bin 761 taraftar hep bir ağızdan ilk olarak Hamza Hoca’yı istifaya davet etti. ‘Bizleri aleme rezil ettiniz’ şeklinde tempo tutan tribünlerin talebi maç sonunda gerçekleşti ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı. Tribünler, yönetimini de istifaya davet ederken, Başkan Ali Ay’ın maçın son bölümünde stadı terk ettiği görüldü. 

ÇÖPLERİ HANGİNİZ ALDI?

Bu arada taraftarların ‘Çöpleri Bursa’ya hanginiz aldınız’ şeklinde bağırması da alkış aldı. Futbolculara da ağır eleştirilerde bulunan taraftarlar “Ruhsuz futbolcu istemiyoruz’ diye tempo tuttu. Ayrıca karşılaşma başlamadan tüm tribünler ‘Şampiyon olmayın adam gibi oynayın’ şeklinde yeşil beyazlı oyunculara uyarılarda bulundu. Bursasporlu taraftarlar maç sonu  Adanaspor’lu futbolcuları galibiyetlerinden dolayı tribüne çağırıp alkışladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X