Taraftarla özlem giderdi… Bursaspor benim evim…

Liglerin ertelenmesinin ardından antrenmanlara ara veren Bursaspor’da Abdullahi Shehu, Twitter üzerinden taraftarlarla buluşurken, ilgiden memnun kaldı.

Taraftarla özlem giderdi… Bursaspor benim evim…

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve sportif organizasyonları durduran koronavirüs salgını Bursaspor’u da etkilerken, futbolcular karantina günlerini farklı etkinliklerle değerlendiriyor. Liglerin ertelenmesinin ardından ilk olarak salı günü topbaşı yapma kararı alan ancak, bu kararı da erteleyen yeşil beyazlılarda, Abdullahi Shehu da önceki gün Twitter üzerinden hayranlarıyla buluştu. Sosyal medya hesabında taraftarların sorularını yanıtlayan Nijeryalı oyuncuya, hem Türkiye hem de ülkesindeki hayranları büyük ilgi gösterdi.

ORTA SAHAYI TERCİH EDERİM
Bursasporlu taraftarların sorularını samimiyetle cevaplayan başarılı futbolcu, takımda her mevkide oynayabileceğini belirtirken, “Orta saha ile sağ bek arasında seçim yapmak zor. Her iki mevkide de iyi oynadığım maçlar oldu. Ancak bana bir tercih hakkı verilirse orta sahayı seçerim. Ancak, tabii ki antrenörümün ne dediği önemli. Elbette ona uyacağım” ifadelerini kullandı. 27 yaşındaki futbolcu, Süper Lig’e yükselmek dışında Bursaspor’daki hedefini ise “Şampiyonluğu kazan kulübün efsanesi ol” şeklinde verdiği cevapla gösterdi.

BURSASPOR’U SEVİYORUM
Normal şartlarda sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Abdullahi Shehu’ya takımda kalıp kalmayacağı da sorulurken, “Bursaspor benim evim” cevabını verdi. Taraftarların biz seni önümüzdeki sezon da takımda görmek istiyoruz şeklindeki desteklerine de tecrübeli oyuncu, “Elbette ben de Bursaspor’u seviyorum ve burası benim evim” şeklinde yanıtladı. Shehu, hangi takımı destekliyorsun sorusuna ise “Bursaspor” cevabını verdi.

TEKRAR YAPALIM
Twitter üzerinden taraftarlarla buluşan 27 yaşınndaki futbolcu, kendisine gösterilen ilgiden hayli memnun kaldı. Tecrübeli oyuncu, söyleşi sonrasında “İnanılmaz bir 30 dakika oldu. Konuşamamaktan bunalmıştım. Sorular için teşekkür ediyorum. Bunu en kısa zamanda tekrar yapalım. Lütfen, orada güvende olun. Birlikte Covid-19’u yenelim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X