Tarih kokan sergi

‘Bursa Futbolu 105 Yaşında’ temalı sergi spor sporseverlerin izlenimine sunuldu. Açılışa katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘Bursa’ya ve Bursa’nın tarihine yakışır güzel bir sergi oldu’ derken, Bursaspor Başkanı Ali Ay ise, ‘Tüm ÇOcuklarımı

Tarih kokan sergi

Erkan Sağlık

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Kent Müzesi tarafından, Gazeteci İsmail Kemankaş’ın desteğiyle hazırlanan ‘Bursa Futbolu 105 Yaşında’ temalı özel sergi, spor ve sanatseverlerin izlenimine sunuldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Başkanı Ali Ay, yönetim kurulu üyeleri, CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, eski futbolcular ve davetlilerin yer aldığı açılışa ilgi büyüktü. Başkan Recep Altepe, ‘Bursa’ya ve Bursa’nın tarihine yakışır güzel bir sergi oldu. Bursaspor bizim göz bebeğimiz ve Bursa’nın da markası. Bu şehrin takımına sahip çıkalım’ dedi.

İstanbul takımlarını bırakın

Bursaspor Başkanı Ali Ay da, ‘Resimlere baktım. Eski yıllardan çok güzel kareler var. Bunları çocuklarımıza göstermemiz lazım. Bursaspor’u, Bursasporluluğu daha iyi tanıtalım. Çocuklarımızı Bursasporlu yapalım. Artık İstanbul takımlarını tutmamaları gerektiğini onlara söyleyelim. Madem Bursa’da doğduk, Bursa’da doyuyoruz; İstanbul takımlarını bıraksınlar, Bursaspor’u tutsunlar’ diye konuştu. 

22 Şubat’a kadar izlenime sunulacak olan serginin açılış kurdelesi kesildi. Sergide Bursaspor’un eski tarihli maçlarının fotoğrafları ve kazandıkları kupaları yer alıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X