‘Tarihe geçtiğim için çok mutluyum’

Trabzonspor karşısında 2-0 geri düşmesine rağmen maçı 4-2 kazanan Bursaspor’da tarihe geçen futbolcu Sercan Yıldırım büyük mutluluk yaşıyor.

‘Tarihe geçtiğim için çok mutluyum’

Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nın açılış maçında Trabzonspor karşısında 2-0’dan 4-2 maçı alan Bursaspor’da 20 bini aşkın yeşil-beyazlı taraftar maç sonu büyük sevinç yaşadı. 

Maçın ardından konuşan ve Timsah Arena’da Bursaspor adına ilk golü kaydeden Sercan Yıldırım, “Çok mutluyum. Bursaspor tarihinde yer almak onur verici. Bana kısmet oldu. Bazıları şanslı doğuyor. Ben de onlardan biriyim” dedi.

Trabzonspor karşısında çok iyi mücadele ettiklerini anlatan Sercan Yıldırım, “Stat açılışını güzel yaptık. Trabzonspor’u kutluyorum. Saha yağışa rağmen ağırdı. Kazanmasını bildik. Gol attığım için takıma faydalı olduysam, ne mutlu bana. Bu çıkışı hem kupada hem ligde sürdürmek istiyoruz. Bu ay yoğun dönemden geçiyoruz. Hamza hoca ile çıkışı yakaladık. Bunu sürdürdüğümüz taktirde üst sıraları zorlayacağız. Bunu başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

‘Nasıl geri döndünüz’ sorusuna ise Yıldırım, “Takım açısından hep sabır diyorduk. Bunu sağladığımızı düşünüyorum. Bunun kanıtı aslında. Geriden gelip maçı kazanmamız bunun bir göstergesi. Takım olgusunun başlangıcı olduğunu düşünüyorum. Birbirimizi tanıyoruz. Hafta içi çalışmalarda buna yönelik çalışıyoruz. Hamza hocanın buna yönelik çalışması oldu. Bu çıkışı sürdüreceğiz” cevabını verdi.

Sercan Yıldırım, ikinci goldeki pozisyonun penaltı olduğunu, rakip oyuncunun gole giderken kendisini engellediğini sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X