Tarihi finale davet

İnegölspor’un Onursal Başkanı Alinur Aktaş, Alanya’da oynanacak 1461 Trabzon maçı için bordo beyazlı taraftarlara seslendi.

Tarihi finale davet

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Play-off final maçında Alanya Oba Stadyumu’nda 1461 Trabzon ile karşılaşacak İnegölspor’da tüm camia kritik maça kilitlendi. Bordo beyazlıların Onursal Başkanı ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş Alanya’ya gitmek isteyen taraftarlar için şimdiden 17 otobüsün hazır olduğunu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de İnegölspor’u yalnız bırakmayacağını söyledi.

17 otobüs hazır

Aktaş, ‘Taraftarımız bu önemli günde takımına destek olmak ve tarihi güne ortak olmak için büyük bir heyecanla Alanya’da oynanacak olan final karşılaşmasına hazırlık yapıyor. Bunun için bizde şimdiden 17 otobüs ayarladık. İnşallah destek gelmeye devam edecek ve bu sayı artacak. İnegölspor’u desteklemek isteyenler bize başvurabilirler. Ayrıca finalde Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’de bizimle olacak’ dedi.

Final A Spor’da

İnegölspor’un PTT 1. Lig’e çıkma yolunda 1461 Trabzon ile oynayacağı kritik Spor Toto 2. Lig Play-off final maçını A Spor canlı verecek. Mücadele Alanya Oba Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak.

Milli Takım gururu!

İnegölspor’un alt yapısından yetişen ve bu sezon bordo beyazlı formayla görev aldığı maçlarda iyi bir performans ortaya koyan Ali Aytemur’a milli davet geldi. Başarılı stoper Vedat İnceefe’nin çalıştırdığı U-19 Milli Takım’ın, 29 Mayıs-3 Haziran 2015 tarihlerinde Gürcistan’da oynanacak UEFA U-19 Avrupa Şampiyonası Elemeleri Elit Tur 1. Grup maçlarının aday kadrosuna çağrıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X