Tarık Akan’ın oğlundan sert açıklama!

Tarık Akan, gece saat 01.00’da hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun son anlarında yanında bulunan oğlu Barış Zeki Üregül, Tarık Akan’ın ağabeyi Turgut Üregül’ün sözlerine tepki gösterdi.

Tarık Akan’ın oğlundan sert açıklama!

Barış Zeki Üregül, babası Tarık Akan’ın vefatı sonrası bir açıklama yaptı.

Babasının gece saat 01:00’de hayatını kaybettiğini belirten Üregül, “3 haftadır hastanede tedavi görüyordu. Bodrum’dayım derken babam hastanedeydi. Orada sadece bir hafta tatil için kaldı, hastalığı ağırlaştı ve yatış verdiler. Dün gece saat 1’de biz 3 çocuğu başındayken vefat etti. Babam sadece biz ailesi için değil. Tüm Türkiye için önemli biriydi” dedi.

“O ŞAHIS REKLAM YAPIYOR”

Barış Zeki Üregül, “Şimdi yalan yanlış iddialar atan o şahıs (ağabeyi Turgut Üregül) şov amaçlı hastanenin önünde konuşuyor. Gerekli açıklamayı yapmak istedim çünkü bizim kaybımızdan reklam yapmaları çok can acıtıcı. ‘Cenaze kayıp’ demesi çok garip, biz şu an babamızın vefat işlemleriyle ilgilenirken aşağıda konuşma yapan kişinin yıllardır babamın olduğu yere bile yaklaşamaması herkesçe biliniyordu. Cenaze işlemlerini bugün gün içinde kararlaştırıp bilgi vereceğiz. Babamızı çok seviyoruz, sevenlerine de teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X