Tarım Fuarı start aldı

Karacabey’in tarımsal potansiyelini tanıtmayı hedefleyen 4. Karacabey Tarım Fuarı açıldı. Fuara 200 marka katılım gösterdi.

Tarım Fuarı start aldı

AYDIN FİDAN

Fuarda Tarımsal Mekanizasyon ve Teknolojileri, Traktör ve Tarımsal Mekanizasyon Yan Sanayi, Sera Teknolojileri, Su ve Sulama Teknolojileri, gübreler, zirai ilaçlar, tohum, fide, fidan ve bahçecilik, ekolojik tarım, tarıma yönelik diğer ekipman ve ürünler, tarımsal hizmetler, canlı hayvan yetiştiriciliği ve hayvansal üretim makineleri yer aldı. Tarım fuarı hafta sonuna kadar gece 22.00’a kadar gezilebilecek.

Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, çiftçilere 400 arı kovanı dağıtıp, gereksiz tarımsal ilaç kullanımının önlenmesi amacıyla 5 ilçeye erken uyarı sistemleri kurduklarını, ürün kurutma alanları ve arazi yollarının düzenlenmesi çalışmalarıyla çiftçinin her zaman yanında olduğunu gösterdiklerini belirtti. Köyden kente göçün önlenmesinin ancak kırsal kalkınmayla sağlanabileceğini belirteBüyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Ürün kalitesinin artırılması, depolanması, ambalajlanması ve marka ürünler olarak pazarlanması noktasında da çalışmalarımız devam ediyor. Bursa’nın kırsal kalkınmada örnek olması için gerekli tüm yatırımlarımızı bir bir hayata geçireceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X