Tarım Komisyonu’ndan Karacabey’de inceleme

Büyükşehir Tarım Orman ve Hayvancılık Komisyonu üyeleri Karacabey’i ziyaret ederek, tarım sektöründeki sorun ve çözüm yollarını değerlendirdi.

Tarım Komisyonu’ndan Karacabey’de inceleme

Tarım Orman ve Hayvancılık Komisyonu üyeleri Karacabey’de bir dizi incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Murat Avinç, Engin Taşdemir, Dündar Koyutürk ve Haydar Ali Aslan’dan oluşan Tarım Orman ve Hayvancılık Komisyonu üyeleri, ilk olarak başta atçılık olmak üzere tarım ve hayvancılık konusunda ülkenin en önemli kurumlarından olan ve Karacabey Harası olarak da bilinen Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) Karacabey Tarım İşletmesi’ni inceledi.

Karacabey Harası’ndaki ziyaretin ardından, işletmelerde inceleme yapan komisyon üyeleri, mevcut sorunlar ile çözüm yollarını yerinde belirleyip not aldılar. Komisyon üyeleri, ziyaret ettikleri Yeniköy, longoz, ayı barınağı ve ıhlamur ormanları ile Karacabey’in el değmemiş coğrafyasına hayranlıklarını dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X