‘Tarım şehri olma hedefine kilitlendik’

İnegöl Belediyesi olarak tarımın gelişim göstermesi için her zaman destek ve katkı sağlamaya devam edeceklerini belirten Aktaş, “Tarım şehri olma hedefine kilitlendik” dedi.

‘Tarım şehri olma hedefine kilitlendik’

SADULLAH ORGAN

İnegöllü tarım sektörü temsilcileri, Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen Tarım Fuarı’na katılmalarına destek olan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve Tarım Komisyonu üyesi Selahattin Külcü ile sektör temsilcileri ziyarette hazır bulundu.

İnegöl’ün mobilya şehri olduğu kadar aynı zamanda bir tarım şehri olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnegöl’ün tarım potansiyelini daha fazla ön plana çıkarabilmek için İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Ziraat Odası başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluş ile ortaklaşa olarak birçok projeyi yürütüyoruz. İnegöl Belediyesi olarak tarımın gelişim göstermesi adına her zaman destek ve katkı sağlamaya devam edeceğiz. Özellikle 29 arkadaşımızın beraberce gidip katıldığı bu organizasyonun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Mobilyada yakaladığımız ivmeyi tarımda da yakalamamız gerekiyor. Biz tarım şehri olma hedefine kilitlendik. Bu noktada altyapıyı güçlendirmemiz, çiftçi ve üretici arkadaşlarımızın uğraş verdiği alan ile ilgili yönlendirici ve teşvik edici olmamız da gerekiyor” dedi.

Tarım Fuarı organizasyonunda teknolojik yenilikleri görme fırsatı bulduklarını belirten İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ise, Aktaş’ın bu organizasyonun gerçekleşmesinde gösterdiği destekten duydukları mutluluğu dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X