Tarımı fuar heyecanı sardı

Bursa 13’üncü Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı (BURTARIM 2015) ile Bursa 8’inci Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı için geri sayım başladı.

Tarımı fuar heyecanı sardı

ASLIHAN AYDIN

13-17 Ekim tarihleri arasında Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuarlarla ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Tüyap Bursa Genel Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, organizasyonun sektöre moral vereceğini ve ticareti hareketlendireceğini söyledi. 40 ülkeden 2 bine yakın işadamının Bursa’da olacağını dile getiren Erdsözlü, Geçen yıl 268 bin ziyaretçi vardı. Bu yıl yüzde 15’lik bir artışla 300 bine yakın kişi bekliyoruz” dedi.

Bursa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Çelik ise tarım fuarı boyunca otellerde ve misafirhanelerde yer kalmadığını ifade ederek, “Farklı illerden bu konuda yardım etmemiz için arayanlar var” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X