‘Tarkan’dan başkasıyla düet yapmam’

Önceki akşam Bursa’da konser veren Bülent Ersoy, sahne öncesi yaptığı açıklamada ancak Megastar Tarkan’la ortak çalışabileceğini belirtti.

‘Tarkan’dan başkasıyla düet yapmam’

RIDVAN DEMİR

AZİS’İ TANIMAM

Türk sanat müziğinn Diva’sı Bülent Ersoy, önceki gece Bursalı hayranlarını selamladı. Rodman Club’daki konseri öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ersoy, geçtiğimiz hafta Bursa’da verdiği konserde kendisiyle düet yapmak istediğini söyleyen Bulgar sanatçı Azis’i tanımadığını söyledi. 

Diva, “Kendisini hiç tanımıyorum, beni bağışlasın. Bu belki benim bir eksikliğim olabilir. Ben bir tek Tarkan Bey’le bir düet yaptım. Ondan sonra pek düşünmedim. Sakın ukalalık olarak nitelendirilmesin” dedi. 

MÜTEVAZI OLAMAYACAĞIM

Öte müzik bilgisi konusunda iddialı konuşan Bülent Ersoy, TRT repertuvarındaki tam 52 bin eserin tamamını ezbere bildiğini söyledi. Bu konuda mütevazı olamayacağını dile getiren Ersoy, “Yaşayanların içerisinde en büyük repertuvara sahibim. Güzellik veya şıklık söz konusu olsaydı farklı yorumlanabilirdi ama repertuvar konusunda söylediğim son noktadır. Bunun üzerine kimse konuşamaz zaten” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X