Tarkan’ın yeni güzeli

Tarkan’la aşk yaşadığı iddia edilen şarkıcı Funda Kılıç, önceki gece Megastar’ın evinin önünde objektiflere yakalanınca ne yapacağını şaşırdı.

Tarkan’ın yeni güzeli

FUNDA’NIN PANİK ANLARI

Geçtiğimiz yaz Tarkan’In arabasında yakalanan ve magazincilerden kaçmak isterken kaza yapan Funda Kılıç, önceki gece ünlü sanatçının evinin önünde objektiflere takıldı. Flaşların patlamasıyla büyük panik yaşayan Kılıç, 

‘Neden Tarkan’ın evinden çıkıyordunuz?’ diye soran muhabirlere, ‘Lütfen arkadaşlar öyle bir şey yok’ diye yanıt verdi. Panik yapmadığını da iddia eden Kılıç, ‘Panik yapmadım, şaşırdım ondan böyle oldu’ diye durumu toparlamaya çalıştı. 

DÖNDÜ DOLAŞTI GERİ GELDİ

Gazetecilerin yanından ayrılıp bir taksiye binen Funda Kılıç, birkaç tur attıktan sonra yeniden Tarkan’ın evine geldi. Bu taktikle magazin gazetecilerini atlattığını düşünen Kılıç, yeniden yakalanınca, ‘Beni neden takip ediyorsunuz? Sokakta yürümekte mi suç?’ diye sitem etti. Ancak gazetecilerden kurtulamayacağını anlayan Kılıç, bu defa da Megastar’la iş görüşmesine geldiğini açıkladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X