Tarlaya gidince acı gerçekle karşılaştılar

Bursa’nın İnegöl ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti. Tarlaya giden yakınları, çiftçinin cenazesiyle karşılaşınca fenalık geçirdi.

Tarlaya gidince acı gerçekle karşılaştılar

Edinilen bilgiye göre, Konurlar Mahallesi’nde ikamet eden çiftçi Seydi Mintaş (43), dün akşam saat 20.00 sıralarında traktörü ile mahalleye yakın mevkiindeki ayçekirdeği tarlasına gitti. Hasadı yapılmış ayçekirdeği tarlasını sürmeye başlayan Seydi Mintaş yönetimindeki traktör bir anda kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Yuvarlanan traktörün altından zorlukla çıkan sürücü, yola çıkmak isterken hayatını kaybetti. 

Yaklaşık 20 saat sonra Seydi Mintaş’ın evine dönmediğini ve telefonlarını açmadığını fark eden yakınları, tarlaya gittiklerinde Mintaş’ın cansız bedeniyle karşılaşınca fenalık geçirdiler. Sürücünün cenazesi savcılık incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X