Tartıştığı babasını pompalı tüfekle vurdu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir kişi, tartıştığı üvey babasını pompalı tüfekle bacağından vurdu. Kanlar içinde kalan baba hastaneye kaldırılırken, oğlu ise kayıplara karıştı.

Tartıştığı babasını pompalı tüfekle vurdu

Alınan bilgiye göre, Gültepe Mahallesi Miralay Mümtaz Caddesi üzerinde Ali Aydın (72) isimli şahıs, üvey oğlu olduğu öğrenilen Emre S. ile henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. 

Emre S., tartışmanın büyümesi üzerine evden aldığı pompalı tüfekle üvey babasını bacağından vurdu. Kanlar içinde kalan Ali Aydın yere yığılırken, Emre S. olay yerinden kaçtı.

Olayı görenlerin haber vermesiyle bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ambulansa alınan Ali Aydın, Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayı gerçekleştiren Emre S.’nin yakalanması için soruşturma başlatıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X