Tarz meselesi

Model Of Celebrity seçmeleri için dün Anatolium AVM`ne gelen Hakan Akkaya ve Özgür Aras, günümüzde artık erkeklerin kızlara göre daha şık ve bakımlı hale geldiklerini söylediler.

Tarz meselesi
KIVANÇ VE ÇAĞATAY ROL MODEL OLDU
 
Moda dünyasına yeni yüzlerini aramak için yola çıkan Hakan Akkaya, Özgür Aras ve Banu Noyan ‘Model Of Celebrity’ projesiyle dün Anatolium AVM’ne geldiler. Seçmeler öncesi konuşan Akkaya ve Aras, artık erkeklerin genç kızlara oranla daha şık ve bakımlı olduklarını söylediler. İkili, ‘Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ’un tarzları genç erkekleri çok etkiledi. Bu yüzden artık erkekler kendilerine kızlardan daha çok bakıyorlar’ dedi.
 
IVANA VE HANDE’Yİ TEK GEÇERİM
 
Öte yandan tarzını en çok beğendiği kadınları da ilan eden ünlü modacı Hakan Akkaya, bu konuda Ivana Sert ve Hande Ataizi’ni tek geçtiğini söyledi. Ivana Sert’in jürisinde yer aldığı Bu Tarz Benim programını da izlediğini belirten Akkaya, ‘İvana muhteşem bir kadın. Ona bayılıyorum. Yoğun tempoma rağmen gece eve gidince programının tekrarını açıp Ivana ne giymiş ona bakıyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X