Taş ocağı operatörlerine sertifikaları verildi

Mustafakemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevli personele yönelik düzenlenen Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Taş Ocağı Kırma-Eleme Tesis Operatörlüğü ve Bakımcılığı Kursu tamamlandı.

Taş ocağı operatörlerine sertifikaları verildi

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, taş ocağı kırma ve eleme tesis operatörlerine kurs belgelerini verdi.

18-21 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen 40 saatlik uygulamalı kursta personele, taş kırma ve eleme tesislerinde dikkat edilecek hususlar, operatörlük, ekipman, iş sağlığı ve güvenliği konularında mesleki eğitim verildi. Mesleki Eğitim Merkezi bünyesindeki kursların ardından 12 personele sertifikalarını veren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, çalışanların mesleki yeterliliklerini arttırmayı hedeflediklerini söyledi.

Eğitim ve öğretimin hayat boyu süren bir olgu olduğunu ifade eden Kurtulan “Belediye olarak personelimizin çalışmalarını alan kurslarıyla daha kaliteli hale getirmek, mesleki yeterliliklerini geniş tabanlı bilgilerle donatmak  istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X