Taş yerinde ağırdır! Pişmeden o sevdaya kapılmayın…

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursaspor’un Göztepe karşısında aldığı galibiyet ve yıldızlaşan Batuhan Kör’le ilgili, “Bursa’ya, Bursaspor’a olan vefa borçlarını ödemeden takımdan ayrılmak isteyenlerin yaşanmış kötü örneklerden de ders çıkarmalarında fayda var.” ifadelerini kullandı…

Taş yerinde ağırdır! Pişmeden o sevdaya kapılmayın…

Önceki akşam televizyondan Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Bursaspor’un kardeş kulüp Göztepe ile İzmir’deki mücadelesini büyük bir keyifle izledik.

Takımımız öyle güzel oyun sergiledi ki, Bursalılar olarak gurur duyduk. Gençlerimiz sahada adeta devleşti.

Genç yıldızlar Göztepe’yi 5-4 yenip turu geçtiler ama inanın elenmiş olsaydılar bile sahada ortaya koydukları arzu, istek, dirençle tüm Türkiye’nin takdirini topladılar.

Bursaspor yıllar sonra bir kez daha altyapıya verdiği önemin meyvelerini topluyor.

Vakıfköy’ün tozunu yutmuş gencecik çocuklar, milyonlarca lira transferlerle top koşturan futbolcuları kıskandıracak başarı sergiliyorlar.

Bunlardan biri olan 19 yaşındaki Batuhan Kör son iki maçtır tüm spor otoritelerinin dikkatlerini çekecek bir performans gösteriyor.

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın’ın yazısının tamamı için tıklayın… 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X