‘Taşeron’ bu hafta Meclise geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, taşeron konusuyla ilgili yoğun bir çalışma gerçekleştirildiğini belirterek, “Bu hafta içerisinde Meclise gitmesiyle, bütçe müzakerelerinin de arkasından neticeye bağlanacaktır.” dedi.

‘Taşeron’ bu hafta Meclise geliyor

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Toplu Açılış Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılımıyla Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Törenin ardından, salondaki bir vatandaşın taşeronlara kadro istemesi üzerine Erdoğan, “Yani bu işte taşeron olmaz ama taşeron işi inşallah bu hafta içinde bitiyor.” dedi.

Erdoğan, Başbakan Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ve Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın bu konuda yoğun bir çalışma gerçekleştirdiğini belirterek, “Birlikte işi tatlıya bağladık. Bu hafta içerisinde Meclise gitmesiyle, bütçe müzakerelerinin de arkasından neticeye bağlanacaktır.” diye konuştu.

“Bir hafta içerisinde inşallah Meclise göndereceğiz”

Başbakan Yıldırım da “Taşeron olarak çalışanların sorununu Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla hallediyoruz, bir hafta içerisinde inşallah Meclise göndereceğiz.” dedi.

Açılışa, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcıları da katıldı. 

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Zeynel Bey Türbesi’nin maketini takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X