Taşeron işçiye kadroda sona doğru

”Taşeron işçilerin kadroya alınması ile ilgili çalışmalarımız tamamlanma aşamasına doğru gidiyor” diyen Bakan Ağbal, yakında Başbakanın açıklama yapacağını söyledi.

Taşeron işçiye kadroda sona doğru

Maliye Bakanı Naci Ağbal, taşeron işçilerin kamuda istihdam edilmesine yönelik çalışmalarda sona yaklaşıldığını söyledi.

Ağbal, dün Çorum’da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin taşeron işçilerin kamuda istihdamıyla ilgili gelişmeleri sorması üzerine Bakan Ağbal, hükümet olarak taşeron çalışanlarla ilgili seçim beyannamesinde bir çalışma ve düzenleme yapılacağını açıkladıklarını belirtti. Ağbal, şöyle devam etti: ”Bakanlık olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile bu çalışmaları yürütüyoruz. Şu aşamada, özellikle uygulamanın yapılacağı bazı bakanlıklarla ve mahalli idarelerle içeriği ve şekli konusunda teknik detayları çalışıyoruz. İstiyoruz ki bu çalışma ortaya çıktığı zaman her bakımdan tamam olsun. Hem çalışanlarımız bakımından istedikleri, bekledikleri sonuç elde edilsin hem de kamu hizmetlerinin sunumunda yeni getirdiğimiz istihdam modeli katkı versin. Onun için çalışmalarımız tamamlanma aşamasına doğru gidiyor. Yakında inşallah bittiğinde Sayın Başbakanımız da bizler de açıklama yapacağız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X