Taşkın Güngör geri döndü

2 yıllık sözleşme imzalayan Teknik Direktör Taşkın Güngör, ‘Tarihinde iz bırakan başarılar var ama belki son dönemlerde raydan çıkmış bir halde. Biz bu kulübü tekrar rayına oturtacağız’ dedi.

Taşkın Güngör geri döndü

ABDULLAH TANIŞ

İngölspor’un yeni yönetimi ilk icraat olarak Teknik Direktör Taşkın Güngör’ü yeniden takımın getirdi… 

Ergün Penbe ile yollarını ayıran bordo beyazlılar Güngör’le 2 yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Cebrail Kemer, kulübün efsane hocasını kulübe yeniden kazandırdıklarını beliterek, şunları söyledi: 

‘Belli bir proje kapsamında takımı oluşturacağız. Mali disipline uygun arkadaşlarla yola devam edeceğiz ve yeni transferlerde de genç oyuncuları bünyemize katacağız. Taraftarımız hiç merak etmesin. Başarı gelecektir ama sabır şart. Hocamızın da, bizlerinde, yönetimimin de elimizde sihirli değnek yok’ dedi.

TAKIM RAYDAN ÇIKTI

Teknik Direktör Taşkın Güngör de, “Yönetim kurulumuza ve başkanıma beni tekrar bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. İnegölspor tarihinde inanılmaz derecede güzellikleri olan iz bırakan başarılar var ama belki son dönemlerde raydan çıkmış bir halde. Biz bu kulübü tekrar rayına oturtacağız. Başarı sonuç olarak herkes isteyebilir ama başarıya giden yoldaki taşları doğru döşeyemezsek, hangi yoldan gideceğimizi bilmezsek, başarı sadece söylemde kalır. İnşallah hep beraber güzel günler geçiririz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X