Taşlama kabul edilemez

İnegölspor Başkanı Eşref Güç, ‘Manisaspor takım otobüsüne taşlı saldırı olmuş. Biz onları İnegölspor taraftarı olarak kabul etmiyoruz’ dedi.

Taşlama kabul edilemez

İnegölspor Başkanı Eşref Güç, Manisaspor maçının ardından rakip takım otobüsüne yapılan taşlı saldırıyı kınadı. İnegölspor Başkanı Eşref Güç, ‘Biz Manisaspor yöneticileri, teknik heyet ve futbolcularını çok güzel ağırladık. Maç dostane bir şekilde geçti. Hem İnegölspor hem de Manisaspor taraftarları centilmen bir şekilde maçı izleyerek takımlarına destek oldu. Karşılıklı olumlu bir şekilde tezahüratlar yapıldı. Stadyumda hiç bir taşkınlık olmadı ama dışarıda kendini bilmez bir kaç kişi tarafından Manisaspor takım otobüsüne taşlı saldırıda bulunulduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Biz onları İnegölspor taraftarı olarak kabul etmiyoruz. Yaşanan üzücü olayı kınıyoruz ve Manisaspor heyetine geçmiş olsun diliyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X