Taşyakan’dan huzur dolu konutlar

Eş zamanlı olarak Bursa’nın birçok bölgesinde projelerinin yükseldiğini ifade eden Taşyakan İnşaat yetkilileri, şehrin yeni yüzünü inşa ederken hem güvenilir hem de huzur dolu evleri müşterilerine sunmanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

Taşyakan’dan huzur dolu konutlar

Altınşehir, Yunuseli, Özlüce, Balat gibi Bursa’nın gelecekteki yüzü olacak alanlara özel, değer katan inşaatlar yaptıklarını belirten yetkililer, ”Kentimizin alametifarikası olarak bu yapılar ile yalnız bireylere değil tüm halka katkı sağlıyoruz. 36 yıllık tecrübemizde hep hayatı güzelleştiren, şehirlere değer katan projeler oluşturduk ve oluşturmaya devam ediyoruz” dedi.

DEĞERİNİ UZUN YILLAR KORUYACAK

Şehrin yeni merkezi Özlüce mevkiindeki Safir projesinin her detayın en ince ayrıntısına kadar kurgulanmasıyla oluşturulduğunu vurgulayan firma yetkilileri, böylece hem sağlamlık, hem de barındırdığı fonksiyonlar açısından yüksek yaşam değeri taşıyan eşsiz bir yapının ortaya çıktığını kaydetti. Yetkililer, projenin tamamen akıllı teknolojiden yararlanılarak uzun yıllar değerini koruyacak şekilde konumlandırıldığını belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X