Tatami’de Do Jo fırtınası

Gemlik Dojo Spor Kulübü, Karete Ligi Kata dalında Bursa şampiyonı oldu.

Tatami’de Do Jo fırtınası

CEMAL KIRGIZ

Kumite’de de önemli dereceler elde eden Gemlik Dojo Spor Kulübü, Karete Ligi Kata dalında Bursa şampiyonı oldu. Kumite’de takım olarak il birincisi olan Do Jo Spor Kulübü’nden kendi kategorilerinde Aysenur Mutaf, Burak Karakasoglu ve Nazan Demirişleyen birinci, Ezgi Girenay ikinci, Buse Kızılırmak, Ataberk Yüksel ile Sudenaz Duru da bireysel üçüncü oldu. Şampiyon sporcular ve dereceye giren başarılı sporcular ve antrenörleri Gökhan Özler, Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Yatırımlar sürecek!

Başarılı sporcular gerçekleşen ziyarette Pamukkale ve Erzurum’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında da başarı sözü verdiler. Antrenör Gökhan Özler ve başarılı karatecileri tek tek tebrik eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, ‘Sizlerle gurur duyuyoruz. Ayrım yapmadan her spor kulübüne yönelik desteklerimiz sürecek. Ayrıca ilçemize sportif yönde hizmet ve yatırımlarda artarak devam edecek. Tatami de fırtına gibi esen Dojo Karate Kulübü sporcularımıza Pamukkale ve Erzurum’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda başarılar dilerim’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X