Tatar Gençlik Heyeti’nden Başkan Büyükerşen’e Ziyaret

Tataristan Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı heyeti, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti. Heyet a…

Tatar Gençlik Heyeti’nden Başkan Büyükerşen’e Ziyaret

Tataristan Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı heyeti, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti. Heyet adına konuşan Tataristan Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Komitesi Başkanı Rinat Sadıkov, Eskişehir’deki gelişimi ve değişimi incelemek ve bazı resmi temaslarda bulunmak, özellikle de gençlerin Eskişehir’deki iş imkânlarını araştırmak üzere 10 kişilik heyet ile Eskişehir’e geldiklerini belirtti. Heyet üyelerinin Eskişehir’i çok beğendiklerini ifade eden Sadıkov, Başkan Büyükerşen’i başarılı çalışmalarından ötürü kutladı. Sadıkov ayrıca, Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov adına Başkan Büyükerşen’i, Tataristan’ın başkenti Kazan’a davet etti. Başkan Büyükerşen ise, Tataristan’ın Başkenti Kazan ile Eskişehir’in kardeş şehirler olduğunu hatırlatarak Tatar heyetine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X