Tatil masraflarını bakın kim ödüyormuş!

Çıktığı tatillerle sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı katıldığı programda sevgilisi Guido ile çıktığı tatillerin parasını sevgilisinin ödediğini açıkladı. Subaşı açıklamasında “kuruş harcamıyorum” dedi.

Tatil masraflarını bakın kim ödüyormuş!

Acun Ilıcalı’dan boşanan Şeyma Subaşı çıktığı tatillerle sık sık gündeme geliyor. Şeyma Subaşı’nın geçtiğimiz aylarda Acun Ilıcalı’ya attığı mesajda ”Miami oteli ve parayla ilgili” kelimeleri dikkat çekince Subaşı, “Sonuçta bizim Acun’la çocuğumuz var. Konuştuğumuz maddi manevi birçok konu var. Bunlardan bir tanesinin canlı yayına çıkması tabii ki de benim kaderim, yapacak bir şey yok” diyerek açıklama yapmıştı.
 

eiei

Magazin Noteri programına katılan Subaşı tatil paralarını kimin ödediği açıkladı. Subaşı açıklamasında “Acun Melisa’yla olan 3 tatilimi karşılıyor anlaşmamız var. Guido tüm tatil masraflarını ödüyor kuruş ödetmiyor. Guido ile olan tatilim ayrı bir şey; bir kuruş ödemişliğim yok zaten…” dedi.
 

kmm

Subaşı kalan tatillerinin ise reklam ve davetler sayesinde ödendiğini açıkladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X