Tatil sporla güzel

Ücretsiz kurslarda çocuklar tatillerinde spor yapmanın keyfini yaşadı… Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz spor okullarında 3. dönem heyecanı sona ererken, 3 dönemde yaklaşık 30 bir öğrenci sporlu buluştu.

Tatil sporla güzel

Son 6 yılda hizmete sunulan tesis ve ulaşılan çocuk sayısı bakımından en kapsamlı yaz spor okullarının düzenlendiği Bursa’da, 24 Temmuz-11 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 3. dönem yaz spor okulları başarıyla tamamlandı. Valilik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı tesisler ve kentin çeşitli bölgelerindeki okullarda 25 branşta açılan yaz spor okullarında  1, 2 ve 3. dönemlerde yaklaşık 30 bin öğrenci sporla ücretsiz bir şekilde buluşturuldu.

 

KENDİLERİNİ GELİŞTİRDİLER

Okulların kapanmasının ardından başlayan yaz tatiliyle birlikte İl Müdürlüğü öncülüğünde açılan yaz spor okullarında on binlerce öğrenci yine sporun güzellikleriyle buluştu. 3. dönem sertifika töreninde çocuklarla buluşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, “Bursa’da çocuklarımızın yaz tatillerini en iyi şekilde geçirmeleri için yaz spor okullarını her yıl olduğu gibi bu yılda en geniş kapsamlı şekilde 25 spor dalında planladık. Bu sayede on binlerce çocuğumuz spor tesislerimizde ve gençlik merkezlerinde kendini gerçekleştirme imkanı buldu. Amacımız spor yoluyla çocuklarımızı güçlü kılmak ve onları kötü alışkanlıklardan korumak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X