Tatilciler Uludağ’da

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ konuklarını ağırlamaya başladı. Kar yağışıyla birlikte günübirlikçiler ve yılbaşı tatilini zirvede geçirmek isteyenler Uludağ’a akın etti.

Tatilciler Uludağ’da

Meteorolojinin günlerdir uyardığı kar yağışı gece saatlerinde Marmara bölgesini etkisi altına almaya başladı. Gece saatlerinde Uludağ’da başlayan kar yağışı sabah saatlerinde etkisini arttırarak devam etti. Kar kalınlığının 20 santimetreye ulaştığı Uludağ’da kar haberini alan vatandaşlar dağa çıkmaya başladı. Daha çok teleferiği tercih eden günübirlikçiler kar üzerinde gezip karın keyfini çıkarttı. 

 

Rezervasyonlarını dün ve bugün yaptıranlar ise yılbaşı tatili için otellere gelmeye başladı. 

Öte yandan çocuklar da kar topu oynayarak eğlenceli vakit geçirmenin fırsatını yakaladı. Bursa Valiliği tarafından hazırlanan ve sarıalan da bulunan “Ulu Şehir Bursa” logosunu gören vatandaşlar logunun önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. 

Kar yağışıyla beyaz gelinliğini giyen zirvede teleferik seferleri sorunsuz olarak Teferrüç Oteller Bölgesi arasında yapılıyor. Oteller Bölgesi’ndeki alışveriş merkezinde bugün bir de büyük market açılışı gerçekleştirildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X