‘Tatlı Küçük Yalancılar’ her şeyi anlattı!

‘Tatlı Küçük Yalancılar’ dizisinin oyuncuları Dilan Çiçek Deniz ile Büşra Develi, çok güzel bir ekiple çalıştıklarını, kamera arkasından da büyük keyif aldıklarını anlattı.

‘Tatlı Küçük Yalancılar’ her şeyi anlattı!

Büşra Develi, kısa saçın kendisi için avantaj olduğunu belirtirken, Dilan Çiçek Deniz, katıldığı güzellik yarışması ardından katıldıkları oyunculuk dersleri sırasında arkadaşları ile çok iyi kaynaştıklarını söyledi.

Birleşik Arap Emirlikleri’nden yayın yapan MBC4 kanalındaki ‘Turki Ekstra’ programında soruları yanıtlayan Dilan Çiçek Deniz, ‘Miss Universe Turkey’de ikinci olduktan sonra Miami’deki yarışmaya hazırladığını, 8 ay boyunca beslenmesine dikkat ettiğini, spor yaptığını anlatırken, “Miami’de de inanılmaz eğlendim. 88 ülkeden bir sürü kız aynı yerde, harikaydı. Benim için inanılmaz bir deneyimdi” dedi. Aynı zamanda modellik yapan, Deniz, ‘Tatlı Küçük Yalancılar’ dizisinin kamera arkasında da bir aile gibi olduklarını, çalışmalara başlamadan önce oyunculuk dersi aldığı arkadaşları ile çok iyi kaynaştığını anlatırken, “Hepsiyle inanılmaz yakınız gerçekten. Büşra (Develi) ile 8 yıldır arkadaşız” dedi. 

“KISA SAÇ, DEZAVANTAJ DEĞİL, AVANTAJ OLDU”

Dizide ‘Selin’ karakterini canlandıran Büşra Develi ise, dizi setinde pek boş zamanları olmadığını, çekimlerden de büyük keyif alıp, eğlendiklerini söyledi. Develi, 8 yıl uzattığı, ‘Sıkıldığı’ uzun saçlarını kestirdiğini, bir ara “Artık iş gelmez” diye düşündüğünü belirtirken şöyle konuştu; 

“Hiç beklemediğim anda bu iş oldu. Aslında canlandırdığım karakter kısa saçlı olmayacaktı. Ama bir farklılık olmasını istedik. Türk televizyonlarında fazla kısa saçlı kadın yok. Dezavantaj olacağını düşündüm, avantaj oldu. Böyle kullanacağım her halde. Saçlarım biraz uzadı. Bir tık daha kestirmek istiyorum. Oyunculukta küçük duyguları oynamak daha zor. Çok daha fazla ayrıntı istiyor. Okuldan kaçarken düştüğüm sahne en zor sahne oldu. Çok fazla düştüm, çok uzun sürdü. Ama çok keyif aldım içime sindi.” 

“BÜŞRA İLE ÇOK SAMİMİYİZ”

Dizide ‘Toprak’ karakterini canlandıran Burak Deniz de, “Ben de birine aşık olsam onu çok önemserdim. Büşra çok iyi bir oyuncu bu yüzden zorluk çekmiyoruz sahnede. Dizide sevgili olmamız bizi çok yakınlaştırdı. Çok samimiyiz bu yüzden. Sürekli birlikte vakit geçiriyoruz. Ben çok mutluyum iyi ki partnerim olmuş” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X