Tatlıoğlu projeleri halka anlattı

Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, “İlçemizin ekonomik ve sosyal refahı için bu kalkınma eşiğini hep birlikte geçeceğiz” dedi.

Tatlıoğlu projeleri halka anlattı

OSMAN SAK

 

Halkla buluşan İrfan Tatlıoğlu Orhaneli Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve yapılması planlanan projelerle ilgili bilgi verdi. Katılımın yoğun olduğu toplantıda konuşan Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, ilçenin geleceğini yeniden inşa etmek için çalıştıklarını ve planlanan projeleri de belli bir aşamaya getirdiklerini ifade etti. 

Tatlıoğlu, “Yaşadığı yere sahip çıkmak sadece siyasi parti ya da sivil toplum kuruluşuyla olmaz. Vatandaş olabilme bilincinde olan herkes, yaşadığı yere katkı sağlamak mecburiyetindedir” dedi. 

Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, “Bursa-Orhaneli Karayolu, Meslek Yüksek Okulu binası, TOKİ, Küçük Sanayi’nin taşınması, tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi, ilçe meydanı, Orhaneli GES, jeotermal hastane ve otel, Maden OSB, kırsal turizm, yeni yaşam alanları ve hobi bahçeleri projeleri, bizim vizyon projelerimiz. Bütün bu projelerde sizin desteğinize ihtiyaç var. Herkes bu taşın altına elini koymak zorunda. Bu projelerle birlikte Orhaneli’nin nüfusunun, gelecek 5 yıl içerisinde 40 ila 50 bin kişi aralığında olacağını öngörüyoruz” dedi.

“TÜRKMENLERİN YANINDAYIZ”

Toplantıda daha sonra projeler ile ilgili vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayan Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu son olarak, Kerkük’te yaşanan bayrak krizine de değindi. Tatlıoğlu, “Olanca gücümüzle Türkmenlerin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Eğer bize bir iş düşerse, hazır olduğumuzu beyan etmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X