Tatlıoğlu vatandaşı dinledi

Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, köy statüsünden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinde vatandaşların taleplerini dinledi.

Tatlıoğlu vatandaşı dinledi

OSMAN SAK

Bütünşehir Yasası ile birlikte altyapı ve sosyal tesis hizmetlerinin bürokratik işlemlerden kurtularak, çok kısa sürede yapılmaya başlandığını belirten Tatlıoğlu “Vatandaşlarımızın bize olan teveccühünü boşa çıkarmayacağız. Şükürler olsun ne söz verdiysek hepsini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sizler Orhaneli’ye yapılanları, yatırımları, hizmetleri, ilçemizin nereden nereye geldiğini, attığınız her adımda görüyorsunuz’ dedi. 

Orhaneli’nin mega projeler ile 4 yıllık dönemde buluşacağını belirterek, “Maden OSB 5 bin kişilik istihdam sağlayacak. Kırsal turizm projemiz hem köylerimize, hem Bursa’ya ziyaretçileri getirecek. Artık yol, su, park yaptım demek hizmetten sayılmıyor. Devir, halkımıza refah ve istihdam kazandıran atılımları yapmaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X