Tatlıoğlu’ndan Kuklen ziyareti

Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu kardeş şehir Bulgaristan’ın Kuklen Belediyesi’nin 13. yıl kutlamalarına katıldı.

Tatlıoğlu’ndan Kuklen ziyareti

OSMAN SAK

 

Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, eşi Kadriye Tatlıoğlu ile birlikte kardeş şehir Bulgaristan’ın Kuklen Belediyesi’nin kuruluşunun 13. yılı kutlamaları çerçevesinde 3 günlük ziyarette bulundu. Kuklen Belediye Başkanı Kostadin Pavlov’u makamında ziyaret eden Tatlıoğlu, “Kuklen Belediyesi’nin sadece 12 yıllık bir geçmişi olmasına rağmen bu kısa sürede yapılanlar az değil. İki ilçe halkının kültürü, yaşantısı ve geleneklerinin birbirine çok yakın olması, bizleri kendi ilçemizden uzaklarda olduğumuzu hissettirmedi’ dedi.

Kuklen’de yapılan festivalde yöresel sanatçıların yaptığı gösterileri de izleme fırsatı bulan Tatlıoğlu, Kuklen Belediye Başkanı Kostadin Pavlov ve Kuklen halkını Orhaneli’nde 7-8-9 Temmuz’da yapılacak olan Karagöz Kültür Şenlikleri ve Yörük Türkmen şölenine, davetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X