Tatvan Belediyesi’ne Yeni Hizmet Binası Yapılacak

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Tatvan Belediyesi tarafından yeni yapılacak hizmet binasının ihalesi İller Bankası Genel Müdürlüğü tarafından yapıldı. Ya…

Tatvan Belediyesi’ne Yeni Hizmet Binası Yapılacak

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Tatvan Belediyesi tarafından yeni yapılacak hizmet binasının ihalesi İller Bankası Genel Müdürlüğü tarafından yapıldı. Yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan yeni belediye hizmet binası, teknolojik özellikleriyle belediyenin ve halkın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazırlandı. Günümüz koşullarına uygun bir şekilde inşa edilecek olan proje tasarımı, görselliği ve modernliğiyle bölgede örnek yapılarından biri olacak. Mevcut belediye binasının ihtiyaçlara karşılık veremediğini ve belediye birimlerinin ilçenin farklı noktalarındaki ek binalardan hizmet verdiğini belirten Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, “1970’lerde inşa edilen mevcut belediye binamızın devrin ihtiyaçlarına cevap verememesi nedeniyle yeni bir belediye hizmet binası yapma kararı aldık. Görselliği ve modernliğiyle göz kamaştıracak yeni belediye hizmet binamız sayesinde vatandaşlarımıza tek bir merkezden daha iyi hizmet vereceğimizi umuyorum. Tatvan’a yakışır şık bir belediye binası kazandırma adına hazırlamış olduğumuz projemizin ihalesi İller Bankası Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Önümüzdeki aylarda ise inşaatına başlayıp kısa sürede tamamlamayı düşünüyoruz. Yeni belediye binamızın şimdiden halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X