Tavacı Recep Usta`dan örnek davranış

Bursa`nın köklü restoran işletmelerinden biri olan Tavacı Recep Usta, artan gıda ürünlerini hayvan barınaklarına göndererek önemli bir sosyal sorumluluk anlayışı sergiliyor.

Tavacı Recep Usta`dan örnek davranış
AYKUT GÜNGÖR
 
Hayvanların bakım sorumluluğunun tüm bireylerde olması gerektiğini ifade eden Tavacı Recep Usta Genel Müdürü Atilla Murat, her ay 1 tonun üzerinde artan yemekleri hayvanlar ile paylaşmaktan mutlu olduklarını söyledi.
 
Restorandaki masalarda projelerini anlatan kartlar bulundurduklarını belirten Murat, müşterilerinden artan yemeklerin içerisine kürdan, peçete gibi çöpleri atmamalarını ve projeye büyük destek vermelerini istediklerini kaydetti.
 
İSRAFIN DA ÖNÜNE GEÇMİŞ OLUYORUZ
 
Artan gıdaların yanı sıra kullanılan etlere ait kemiklerin restoran personeli tarafından özel olarak ayrıldığını ve Nilüfer Belediyesine bağlı ekiplerin her sabah gelip aldığını belirten Murat, yaptıkları uygulamaya müşterilerinin de özen gösterdiğini ifade etti. Her ay 10 binin üzerinde kişinin işletmelerinde yemek yediğini bu sayının Ramazan ve yaz aylarında neredeyse 2 katına çıktığını söyleyen Murat, Nilüfer Belediyesi ile gerçekleştirdikleri proje ile hem hayvanların beslenmesine katkıda bulunduklarını, hemde israfın önüne geçtiklerini vurguladı.
 
Meşhur Tavacı Recep Usta’dan 6 gün boyunca artan yemekleri aldıklarını ve bu desteğin çok önemli olduğunu belirten Nilüfer Belediyesi hayvan barınağı yetkilileri, bu şekilde artan yiyeceklerini vermek isteyen, yemek fabrikaları, oteller ve restoranlardan yiyecekleri alabileceklerini söylediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X