Taviz vermediğim için buradayım

Survivor macerasının ardından yeniden gündeme gelen manken Merve Büyüksaraç, dürüstlüğü ve taviz vermeyen duruşu nedeniyle başarılı olduğunu söyledi.

Taviz vermediğim için buradayım
MUTLULUĞUM HERŞEYİN ÖNÜNDE
 
Geçen yıl katıldığı Survivor’dan olaylı bir şekilde ayrılan, ardından da yarışma ve Acun Ilıcalı hakkında konuşup gündem yaratan manken Merve Büyüksaraç, bu kez kendine dair çarpıcı açıklamalar yaptı.
 
Türkiye’nin en ünlü mankenlerinden biri oluşunu dürüstlüğü ve taviz vermeyen duruşuna bağlayan Büyüksaraç, ‘Çok pozitif, mutlu ve sevgi dolu birisiyim. Benim mutluluğum ve huzurum herkesten önce gelir’ dedi.
 
GÜZELİK SIRRI DOĞAL BESLENME
 
Güzel kalmanın sırlarını da veren Merve Büyüksaraç, en çok beslenmesine dikkat ettiğini söyledi. Organik yiyecekler tüketmeye dikkat eden Büyüksaraç, ‘Doğal beslenmek, bol su içmek, düzenli spor yapmak, dermokozmetik cilt ürünleri kullanmak güzellik sırlarım. Tabii düzenli uyku başta gelenler arasında. Cildimin güzelliği içinse asla vazgeçmeyeceğim tek şey krem kullanmak’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X