Tavuk Döner Yiyen 9 Öğrenci Zehirlendi

Samsun’da tavuk döner yedikleri ileri sürülen 9 öğrenci zehirlenerek hastanelik oldu. Olay, İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi’nde bulunan bir lise…

Tavuk Döner Yiyen 9 Öğrenci Zehirlendi

Samsun’da tavuk döner yedikleri ileri sürülen 9 öğrenci zehirlenerek hastanelik oldu. Olay, İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi’nde bulunan bir lisede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, okulun yakınlarında bulunan bir dönerciden yedikleri tavuk dönerken zehirlendikleri ileri sürülen 9 öğrenci, okulda rahatsızlandı. Baş dönmesi ve kusma şikayetleri olan öğrenciler, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlkadım İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Tavuk dönerken örnekler alındığı ve tahlile gönderildiği öğrenildi. Polis de olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X