Tavukçuluk fuarı için geri sayım

HKF Fuarcılık AŞ tarafından iki yılda bir düzenlenen ‘Tavukçuluk ve Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı VIV Türkiye’ 6 Temmuz’da İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak.

Tavukçuluk fuarı için geri sayım

Bu yıl 8’incisi gerçekleştirilecek olan fuara, 760 firma ve 25 binden fazla profesyonel ziyaretçi bekleniyor.

Söz konusu fuarda, besleme ve sulama sistemleri, yem hammaddeleri ve katkı ürünleri, hayvan sağlığı, hijyen, kesim ve işleme makinaları, tavukçuluk ve beyaz et üretimi, yumurta toplama sistemleri, veteriner gereçleri, paketleme ve lojistik sistemleri, çiftlik kurma ve anahtar teslimi proje sistemleri konularında ürünler sergilenecek.

Firmadan yapılan açıklamada, söz konusu fuarın dünyanın birçok ülkesinden ve Türkiye’den gelecek kanatlı endüstrisinde söz sahibi iş insanlarını ağırlayacağı ifade edildi.

Açıklamada, ”8.VIV Türkiye Fuarı bu yıl, kanatlı sektörünü hareketlendirerek küresel iş ağları kurmak, küresel pazarlarda söz sahibi olmak, KOBİ’leri güçlendirmek ve etkin büyümeyi hızlandırmak üzere iş dünyasını buluşturuyor. Ayrıca, B2B görüşmelere olanak tanıyarak yepyeni iş fırsatları ve ticaret olanakları sunuyor. Fuar ile eş zamanlı olarak seminerler de düzenleniyor” denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X