Tayan görüşme odasında

Nilüfer Belediyesi, milletvekillerini Halk Evi’nde halkla buluşturuyor. Türkiye’de ilk kez başlatılan proje kapsamında CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, Halk Evi’nde bir araya geldiği vatandaşların sorunlarına kulak verdi.

Tayan görüşme odasında

Milletvekili-halk buluşmasının ilk gününde Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Milletvekili Turhan Tayan’a eşlik etti. 

Başkan Bozbey, Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ni demokrasi evi haline getirmek istediklerini belirterek , “Nilüfer Belediyesi olarak demokrasiyi yerelden güçlendirmenin daha doğru olacağına inandığımız için bu projeyi başlattık. TBMM’de grubu bulunan partilere birer oda tahsis ederek milletvekillerinin halkla demokrasi evinde bir araya gelmelerini istiyoruz” dedi. 

DEMOKRASİ ÇITASI YÜKSELİYOR

Nilüfer Belediyesi tarafından başlatılan proje kapsamında Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde vatandaşlarla ilk görüşmeleri yapan CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, hayata geçirilen çalışmanın önemine dikkat çekti.  

Tayan, “İçinde bulunduğumuz mekan halkın ayağına gitmek, halkla beraber olmanın çok önemli bir simgesidir. Ben de Bursa Milletvekili olarak CHP’nin başarısı, halkın sorunlarının çözümü için değerli Belediye Başkanımızın bize tahsis ettiği bu mekanda halkla sık sık bir araya geleceğim ve halkımızdan alacağım notları değerlendirerek çözüm bulmaya ve halka verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalışacağım. Nilüfer Belediyesi her yıl yeni bir takım hizmet anlayışları ortaya koymak suretiyle, halkı rahatlatan, demokrasinin çıtasını yükselten bir yol haritası çizmek suretiyle bizleri heyecanlandırmakta ve teşvik etmektedir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X