Tayan’dan bonzai uyarısı

Bonzaiye bağlı ölümlerin en çok yaşandığı illerden olan Bursa’da uyuşturucu kullanımının her geçen gün arttığını ve okul önlerinde bu maddelerin leblebi gibi satıldığını dile getiren CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, “Aileler perişandır, mahallelerinde

Tayan’dan bonzai uyarısı

TÜRKİYE’NİN ACI GERÇEKLERİ

Eğitimsizlik, işsizlik, gelir dağılımındaki adaletsizlik, hırsızlık, yolsuzluk, asayiş ve güvenlik alanlarında hüküm süren boşluk, insan kaçakçılığı, fuhuş, terör örgütlerinin Türkiye’yi adeta bir üs gibi kullanması, kolay para kazanma tuzaklarının yaygınlaşmasının bu sosyo-ekonomik sorunları arttırmakta olduğuna vurgu yapan Tayan şöyle devam etti: 

“İktidarın büyüme, kalkınma ve gelişme propagandası gerçeklerden uzaktır. Bahsedilen kalkınma ve gelişmeden sadece yandaşlar yararlanmaktadır. Bonzai gibi uyuşturucuların kullanımı her gün artmakta, şehirlerde okul önlerinde leblebi gibi satılmaktadır. Bonzai AKP iktidarında çıkmış ve yayılmıştır. Bu tehlike uzun zaman fark edilmemiş, ciddiye alınmamıştır. Aileler perişandır, mahallelerinde uyuşturucu satışlarına karşı ilgisizliği, takipsizliği gözleri yaşlı bir şekilde televizyonlarda haykırmaktadırlar. Ülke gerçekleri ortada, çözümleri biliniyor. Halk ilgilenecek sorumlu arıyor.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X