Tayfun Korkut’ta karar günü

Başkan Ali Ay ve yönetici Yüksel Çolak, dün Tayfun Korkut’la görüştü. Genç teknik adam ailesiyle görüşüp bugün cevabını bildirecek.

Tayfun Korkut’ta karar günü

Bursaspor’da teknik direktörlük koltuğunun 1 numaralı adayı Tayfun Korkut’la ilk görüşme dün yapıldı.

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Futbol Şube Sorumlusu Yüksel Çolak dün Almanya’ya giderek 43 yaşındaki teknik adamla bir araya geldi.

A Milli Takım’da Abdullah Avcı’nın yardımcılığını yapan, ardından Hannover ve Kaiserslautern’de teknik direktörlük deneyimi yaşayan Tayfun Korkut’la yapılan görüşmenin olumlu geçtiği belirtildi öğrenildi.

AİLESİYLE GÖRÜŞECEK

Bursaspor’da görev almaya sıcak bakan genç teknik adamın son kararı vermek için ailesiyle görüşeceği belirtildi.

Görüşme hakkında yöneticileri bilgilerdiren Başkan Ali Ay ve Yüksel Çolak’ın anlaşma sağlanması halinde Tayfun Korkut’la birlikte Bursa’ya gelmesi ve genç teknik adamın takımın başında pazar günkü Başakşehir maçına çıkması bekleniyor.

İlk hedef Tayfun Korkut

Bursaspor 2.Başkanı Ali Ademoglu, Tayfun Korkut’la görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Ademoğlu ‘Başkanımız Almanya’ya gitti. Alman kültürünü de çok iyi biliyor. Başkanımız Ali Ay her an bizi arayabilir. Muhakkak hayırlı haber gelir. Bilindiği gibi Prosinecki ile görüştük. Türkiye’de teknik direktörlük yapmayı istiyordu. Fakat olmadı. Şu anda ilk hedef Tayfun Korkut.’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X