Taziye ziyaretleri sürüyor

Devlet eski Bakanı ve Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar’a taziye ziyaretleri sürüyor.

Taziye ziyaretleri sürüyor

AYKUT GÜNGÖR

Dün de, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Karacabey Belediye Başkanı Ali Yılmaz, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Gökyıldız Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş ile Cavit Çağlar Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri Çağlar’ı Olay Medya’da ziyaret ederek başsağlığı dilediler.

Cavit Çağlar Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri ziyarette, Çağlar’ı okullarına davet ettiler. TEOG sınavında büyük başarı gösterdiklerini anlatan Okul Müdürü Nurettin Köksal, 1988 yılında hizmete giren okulda öğretmenlerin büyük bir fedakarlık ile çalıştığını ve bu nedenle öğrencilerinin başarılı olduğunu söyledi.

Cavit Çağlar’ın okulla yaptırdığı konferans salonunu oldukça verimli kullandıklarını anlatan Köksal, kendi okullarının yanısıra çevre okulların ve Halk Eğitim Merkezi’nin de konferans salonundan faydalandığını belirterek, Çağlar’a teşekkür etti.

En kısa zamanda okulu ziyaret edeceğini dile getiren Cavi Çağlar da, öğrencilerin başarısının kendisinin en büyük mutluluğu olduğunu söyledi. 

Bugüne kadar yapmış oldukları hayır işlerinin gerekli bakım ve ihtiyaçlarını karşıladıklarını kaydeden Çağlar, Cavit Çağlar Ortaokulu’nu yaşatan ve çocukları hayata hazırlayan öğretmenlere teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X