Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan yeni anayasa açıklaması

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmalarına ilişkin “Bayram sonrası partilerimizi ziyaret edeceğim. Tek tek hepsiyle görüşürüm, inisiyatif alırım. Mühim olan anayasa değişikliği konusunda hazır olabilmeleri” dedi.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmalarına ilişkin "Bayram sonrası

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “(ABD’nin BMGK’deki Gazze oylamasında çekimser kalması) Yeni bir barış imkanının, en azından ateşkes imkanının ortaya çıkması için bir adım atılmış oldu” dedi.

Kurtulmuş, “İsrail’in uluslararası hukuka aykırı adımlarını önleyecek mekanizma kurulmalı. Türkiye’nin içinde olduğu bir barış gücü oluşturulursa İsrail bu kadar rahat adım atamaz”

Yeni anayasa

Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmalarına ilişkin şöyle konuştu:

“Bayram sonrası partilerimizi ziyaret edeceğim. Tek tek hepsiyle görüşürüm, inisiyatif alırım. Mühim olan anayasa değişikliği konusunda hazır olabilmeleri.”


Avatar Seç KAPAT
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının güncellediği kayıtlara göre, 189 siyasi partinin faaliyette
Sıradaki Haber Parti üye sayıları açıklandı! En fazla AK Parti’de: İşte rakamlar…